Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 02 augustus 2020 15:18

Dit is het weekoverzicht van 010nu met daarin de beste 010nu-verhalen van de afgelopen week.

Er is een nieuwe plek waar skaters hun hart kunnen ophalen. Het Poolcafe, zoals het indoor skatepark ook wel heet, is te vinden in Merwe-Vierhavens. Wij waren bij het openingsweekend.Om de zomervakantie sportief door te komen, heeft Sportplaza Zuiderpark voor Rotterdammers verschillende workshops georganiseerd. Wij namen een kijkje bij de workshop: “Latin dance”, die wordt gegeven door personal trainer en danser Jonathan. Deze week stelden we de OPEN vraag op de Oude Binnenweg in het centrum. Wat kan de stad doen aan de corona uitbraak onder studenten?Jarenlang verkocht Diederik auto’s, maar een paar maanden geleden gooide hij het roer om. De Rotterdammer is een stroopwafelzaak begonnen. Je koopt hier niet alleen de klassieke stroopwafel, ook bijzondere smaken worden ter plekke bereid. De Bloklandtuin in het Oude Noorden is meer dan alleen een plek waar men komt tuinieren. Vrijwilligers van de tuin aan de Bloklandstraat verzamelen en maken er namelijk ook compost. Om ook de buurtbewoners de kans te geven om afval te scheiden en en bij te dragen aan deze moestuin, staat er sinds kort een gezamenlijke gft-bak. 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services