Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 12 januari 2020 14:41

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Het is waarschijnlijk uit met de vuurwerk pret in Rotterdam. Nu ook de VVD overstag is, is de meerderheid van de Gemeenteraad voor een verbod op consumentenvuurwerk. In Feijenoord gaan we de straat op voor reacties waar het nieuws inslaat als een lawinepijl.

De 15 jarige Nina zit sinds haar 10e op wielrennen en niet zonder succes, want haar hele kamer staat vol met prijzen. Wij moedigen haar aan tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy en daar gaat ze weer met een tering vaart de baan rond.De horeca in Rotterdam loopt natuurlijk als een trein want Rotterdammers kunnen zuipen als een vis, maar wat verwachten horecaondernemers op de Witte de Withstraat van het Rotterdamse ‘Horecajaar’ 2020? We zoeken het uit onder het genot van een cocktail.De elfjarige Delano vindt dat er soms te weinig gebeurt in zijn wijk. Daarom mobiliseert hij al zijn buren uit IJsselmonde en organiseert hij een compleet winter wonderland.

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services