Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 01 december 2019 15:02

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Wie Feyenoord zegt, zegt: De Kuip. En wie De Kuip zegt, zegt voetballen. Op een grasmat. Toch spelen er tegenwoordig ook andere teams in het rood-wit van Rotterdam Zuid. Zoals zaalvoetbalteam Feyenoord Futsal van Sharon van Zadelhoff, de meest fanatieke voetbalcoach van Rotterdam.Jerrel heeft een visuele beperking en hij heeft een stichting om lotgenoten te helpen. Zijn stichting heeft een tour door de stad cadeau gekregen. Zijn chauffeur was niemand minder dan wethouder Sven de Langen.Deze keer in Wijk TV, De bewoners van de Talmastraat bezoeken hun architect om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om het blok aan te pakken zonder dat ze definitief moeten verhuizen. Abu Ligaya woont er al  10 jaar zonder dat er ooit iets aan is opgeknapt. Het is er koud er zijn lekkages en het is vochtig. Toch wil graag in zijn huis blijven wonen.Geweld tegen vrouwen, voor de een is het een ver-van-mijn-bed-show, voor de ander is het keiharde dagelijkse realiteit. We lopen mee met een stille tocht van Rotterdam Centraal naar het Designcollege om aandacht te vragen voor dit onderwerp. 
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services