Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 08 september 2019 15:35

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Maurice Geluk en Tara Lewis doen onderzoek naar de nachthoreca in Rotterdam. Horeca op de Fles, is de naam van het nieuwste onderzoeksdossier van Vers Beton en OPEN Rotterdam. Samen onderzoeken zij het verdwijnen van nachthoreca, de bestaande 24-uurs vergunningen en de wensen die leven in de stad.De Coolsingel wordt verbouwd, dus het was de afgelopen maanden niet mogelijk om te trouwen op het stadhuis. Tot deze week. Trouwambtenaar Ingrid stond klaar om de eerste koppels in de echt te verbinden. Op social media stikt het van de #fitgirls. Je ziet posts van geweldig strakke lichamen maar wat voor werk schuilt hier eigenlijk achter? Reporter Anne loopt mee met fitgirl Yolinda uit Rotterdam-Noord.Ruwhel was ooit verslaggever voor OPEN Rotterdam en is nu de muziek in gegaan. Hij presenteerde onlangs zijn eerste album ‘Zondes van een kind’ met een theatervoorstelling in Worm.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services