Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 31 augustus 2019 13:23

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Het is afgelopen met lijn 35 in Hoek van Holland. De buslijn wordt vervangen door de nieuwe buurtbus 435. Deze bus doet dezelfde route aan als de vorige, maar mensen moeten de bus nu bestellen. Een ritje kost een euro. 

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus vond het Magia Festival voor de derde keer op rij plaats. Dit jaar was het festival in de Witte de Withstraat en daaromheen. Het kunst- en muziekfestival ontvangt artiesten van over de hele wereld. 

Hoeveel jongeren er in de haven werkzaam zijn is niet precies duidelijk maar het zijn er te weinig. Claire den Hertog is vrouw, jong èn werkt op de Maasvlakte aan enorme stalen funderingen voor windturbines. 

De dag van de Romantische muziek werd dit jaar speciaal voor de 33e editie omgedoopt tot het weekend van de Romantische muziek. Het Euromastpark stroomde drie dagen lang vol met Rotterdammers in kostuums uit een andere tijd, en zelfs een andere wereld. Maar wat is romantische muziek eigenlijk?
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services