Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 24 augustus 2019 11:39

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

In het Wereldmuseum is sinds kort de Superstraat geopend. Tijdens de burendag gaan hier vrijwel alle deuren open en mag je bij iedereen binnen kijken. Reporters Jada en Kian reizen af naar het Wereldmuseum en ontdekken hoe de bewoners van deze multiculturele straat eigenlijk met elkaar verbonden zijn. 

De een gaat op reis en de ander verbouwd zijn huis. Deze Rotterdamse vrijwilligers doen echter heel wat anders. De mensen achter ‘Kerstfeest op zee’ pakken namelijk nu al cadeautjes in voor december. Die cadeautjes zijn niet voor henzelf of andere familieleden, maar worden verstuurd naar bemanningsleden van schepen over heel de wereld. 

Bij Sparta organiseerden ze een clinic voor kinderen. Jongens en meisjes kregen een training van oud-speler en huidig trainer bij Sparta, Nathan Rutjes. 

Er zijn aardig wat plekken in de stad waar beginnende muzikanten de kans krijgen, maar Noord blijft wat dat betreft een beetje achter. Daarom begon Damian Gray, zelf muzikant, een open mic avond. Wij volgden rapper Jordy tijdens zijn eerste live-show in The Get Together.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services