Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 17 augustus 2019 15:19

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Bewoners van Claes de Vrieselaan zijn scheurende auto's meer dan zat en starten een petitie. Met deze petitie willen ze de veiligheid van de straat aanpakken. 

Mustafa Azmaz is bestuurder van de Ayasofya Moskee en gaf een inkijkje in hoe zij het offerfeest vieren. Wij brachten de dag met hem door. 

Je kent ze wel misschien wel. De gekke geschilderde stickers, met geestige teksten op de zwart witte stoplicht palen. Mysterieuze stickers want wie maakt die dingen nou eigenlijk? 

Om tijdens de zomervakantie jongeren bezig te houden organiseert buurtsportcoach Alpha Sow verschillende evenementen waarin basketbal centraal staat. Zo ook in Rotterdam Noord, waar de Concrete Lions Street League actief is en waar Rotterdamse basketballiefhebbers het tijdens de zomer tegen elkaar opnemen.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services