Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 11 augustus 2019 16:07

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Ze zijn pas 12 en 13 jaar oud, maar de rappers van rapgroep Niffo’s hebben al groot succes. Op Youtube zijn de clips van de jonge rappers al honderdduizenden keren bekeken en daarnaast willen veel fans met ze op de foto. De groep trad op in Ahoy bij Jeugdvakantieland.Modeontwerpster Isabell maakt kleding die uniek is. Ze is daardoor populair bij bekende Nederlanders zoals Famke Louise en Chantal Janzen. Op het festival de Geheime Tuin konden bezoekers een workshop tie dye volgen.  Tijdens ons tijdelijk verblijf in Middelland maken wij als OPEN Rotterdam verhalen over deze bijzondere buurt. Een van die verhalen gaat over Patisserie Kaya, een waar familiebedrijf. Veertig jaar geleden waren zij een van de eerste Turkse bakkers in de wijk. Twee maanden lang oefenden de fanatieke dansers van buikdansschool Bellyssima, de ‘Big Truck Dance Challenge’. Dat is een internationale choreografie van de Italiaanse dansers Silvia Brazzoli en Giulio Dilemmi. Het was niet zonder succes: de Rotterdamse buikdanseressen hebben de dans-challenge gewonnen!
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services