Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 20 juli 2019 19:03

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Met al die elektrische vervoersmiddelen die tegenwoordig te huur zijn, kun je overal in de stad terecht komen. Maar welke is het handigst? De elektrische- fiets, auto of scooter? Let’s start the race! 

Stichting Open Arms is een samenwerking van kerken in het Lage Land die is ontstaan vanuit de gedachte dat de kerken meer moeten doen voor de bewoners uit de buurt. In 2015 is de stichting verhuisd naar het Palet, een groot buurthuis met een kringloopwinkel. 

Theater Zuidplein was volledig in Marokkaanse sferen voor de viering van 50 jaar migratie. Wij gingen met henna kunstenares Fatima mee naar dit speciale evenement. 

In elke aflevering van OPEN voor Talent wordt er een Rotterdammer uitgedaagd om hun (creatieve) talent in te zetten. In deze aflevering is Tony bij een lokale kringloper in Rotterdam. En deze keer wordt Tony uitgedaagd om een outfit te creëren binnen een budget van 25 euro.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services