Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 07 juli 2019 16:34

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Je ontkomt er niet meer aan. In het straatbeeld duiken ze steeds vaker op. Ballonnen gevuld met lachgas. Onlangs gebruikte een man achter het stuur lachgas en veroorzaakte een auto-ongeluk op de West-Kruiskade. Voor OPEN Rotterdam genoeg reden om te onderzoeken of dit een hype is of een blijvertje. 

Tijdens ons tijdelijk verblijf in Middelland maken wij als OPEN Rotterdam verhalen over deze bijzondere buurt. Een van die verhalen gaat over De Koolmees, een grillroom restaurant dat al ruim 50 jaar bestaat. 

De bewoners van Bloemhof en Feijenoord zijn erg ontevreden. In beide wijken gaat het namelijk niet goed met de huizen van de wijk. Stichting Humanitas heeft besloten om de Oleander te sluiten en een deel van De Dam te verhuren aan een basisschool. 

Met haar jaarlijkse kersttoespraak en de serie Marja's Wonderlijke Wereldstad heeft zij genoeg Rotterdamse harten weten te stelen. Marja van Katendrecht is dan ook geen onbekende van de stad. Nu is de Rotterdamse diva door Museum Rotterdam uitgeroepen tot Rotterdams Erfgoed. 

 

 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services