Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 30 juni 2019 16:21

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Chantal Arts is een bekende verschijning in Rotterdam. Met haar karretje met camera- en audio apparatuur is ze overal in de stad te vinden om verslag te doen voor haar Youtube-kanaal: Star TV Rotterdam. Wij liepen een dagje met haar mee! 

Een van Rotterdams meest historische gebouwen opende dit weekend voor even haar deuren. In het Poortgebouw was er namelijk een expositie van muurschilderingen te zien! 

Varkenoord is binnenkort niet meer. Feyenoord gaat vernieuwen en daarmee verdwijnt ook het ouderwetse Varkenoord. Talkshow Gelül nam met een speciale editie afscheid van het nostalgische complex en ook Carla de Jong, zelf groot fan van Feyenoord, mocht er deel van uitmaken. 

Het Afrikaanderplein was zondag de plek voor hiphopliefhebbers. Met graffiti, breakdance, spoken word en heel veel muziek, tijdens de tweede editie van Get Loose. 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services