Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 16 juni 2019 15:05

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De afgelopen tijd waren er op social media veel foto’s te zien van zogeheten naastplaatsingen: afval dat niet in, maar naast de containers wordt gegooid. Met alle gevolgen van dien. Het straatbeeld verloedert en ongedierte kan zijn gang gaan. Sommige Rotterdammers zijn het zat en vragen de gemeente om er wat aan te doen. 

De vrijheid waar wij in Nederland in leven is niet vanzelfsprekend. De veteranen van het Nederlands Veteranen Instituut weten dat maar al te goed. Met het project ‘Veteranen in de klas’ dragen zij hun verhalen, geschiedenis en de waarde van vrijheid over aan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. 

Eenzaamheid komt veel voor in Rotterdam. Facebookgroep Eenzaamheid-in Rotterdam is sinds april 2019 actief en telt al bijna 100 leden. Elke week gaan ze erop uit en deze week waren ze naar het kattencafé. 

Dichters van over de hele wereld kwamen vorige week naar Rotterdam om poëzie voor te dragen. Daarnaast konden bezoekers genieten van workshops, muziek, dans en nog veel meer. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services