Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 08 juni 2019 13:57

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De Lijnbaan, geopend in 1953, is wereldberoemd als Europa's eerste autovrije winkelpromenade. Samen met Vers Beton namen we deze bijzondere winkelstraat onder de loep in onze driedelige special over innovatieve architectuur in Rotterdam. 

Zaterdag opent in Rotterdam-Noord een overdekte jeu-de-boules-foodhal: Mooie Boules. Je kunt er niet alleen eten en drinken, maar ook jeu-de-boules spelen en karaoke zingen. 

Op de laatste dag van de Rotterdamse Dakendagen vindt een opmerkelijk gebeuren plaats. Op het ss Rotterdam wordt een dansvoorstelling gegeven van dansgezelschap Conny Janssen Danst. Choreograaf Davide Bellotta maakte voor de Dakendagen een speciale uitvoering fratello | sorella, wat broer en zus betekent. Er wordt gedanst, dit keer niet op het dak maar op het dek van het schip. 

De Rotterdamse Yoga instructrice Yvette wil het record strandyoga verbeteren op het strand in Nesselande. Het doel: met meer dan 150 mensen yoga te doen op het strand en daarmee het huidige record van Den Haag Scheveningen te verbreken.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services