Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 18 mei 2019 17:46

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De werkzaamheden aan de 1e Middellandstraat zijn in volle gang. Reizigers zijn hier de dupe van door de trambaan afsluiting, maar ook de ondernemers zijn niet tevreden over de situatie. Ze draaien verlies en dat tijdens de ramadan: een maand die juist voor grote omzet moet zorgen. 

Pianoles volgen is vrij simpel toch? Je gaat naar een muziekschool, je speelt een riedeltje, krijgt wat tips van de docent en gaat weer naar huis. De exentrieke pianojuf Rita denkt daar toch weer net wat anders over. 

Emre Pinarbasi is een van de 100 juryleden bij het nieuwe televisieprogramma All Together Now op RTL. Hij beoordeelt daar verschillende muzikanten die voorbij komen. Zelf timmert hij ook aan de weg als zanger en hoopt hij dat het programma voor hem een opstapje kan zijn. 

De nieuwe Rotterdamse Comedy Club Haug is net twee maanden open, maar bewijst al een echte aanvulling te zijn voor de stad. Wij spraken de initiatiefnemers Marcel Haug en Debbie van Polanen.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services