Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 04 mei 2019 15:36

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De Afrikaanderwijk hield op 4 Mei de dodenherdenking in de Turkse Kocatepe moskee, voorafgaand kregen bewoners een historische oorlogswandeling lang de plekken waar in 1940 gevochten is. 

Slakken van bijna 15 centimeter lang; menig persoon zou er niet aan moeten denken. Dat geldt niet voor Dick ‘De Slakkenman’. Hij is een van de weinige slakken-experts van Nederland en houdt slakken als huisdieren. Ook heeft hij een heuse Slakkenshop in Rotterdam Noord. 

Joost Mulleman (30) knipt al vanaf zijn 14e met veel passie. Hij heeft zich ontwikkeld bij verschillende kapperszaken, maar toen hij 21 was ging hij naar het buitenland om zijn kennis van het vak uit te breiden. Al snel begon hij met het geven van lessen en liet anderen zien wat er allemaal mogelijk is met een kam en een schaar. 

Imam Bunyamin Yildiz is imam in de Mevlana Moskee in Rotterdam West. Hij was op zijn 27e de jongste imam van Nederland en nu, zes jaar later, richt hij zich nog steeds op jongeren. Zijn sterke punt: hij spreekt de taal van de jeugd en van de straat. En dat is belangrijk tijdens de ramadan.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services