Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 20 april 2019 14:02

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

FNV organiseert samen met bewoners uit Rotterdam-Zuid een mars vanaf het Afrikaanderplein voor het verhogen van het minimumloon. Oud-vrachtwagenchauffeur Jo den Haan junior loopt mee en strijdt voor een hoger minimumloon. 

In verschillende gebieden in Rotterdam is er al sinds enige tijd een voederverbod voor eenden. Zo ook in Feijenoord, maar helaas houdt niet iedereen zich eraan met als gevolg dat de singel in de wijk Bloemhof flink vervuild is. Een groep vrijwilligers heeft nu het heft in handen genomen om de singel schoon te houden en hoopt dat de politiek ze hierin steunt. 

Studenten van Zadkine Business College organiseren voor het vak Burgerschap een bijzonder evenement: een kickbokstraining voor dertig jongeren met een verstandelijke beperking. En Rico Verhoeven komt helpen. 

Beginnende artiesten en kunstenaars mochten voor de open call een idee inleveren voor het Motel Mozaique festival. Drie creatievelingen mogen dit idee ook daadwerkelijk uitvoeren!
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services