Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 14 april 2019 14:20

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Herman kocht onlangs een huis in Carnisse. Alleen weet hij nog weinig van wat er met de aangekondigde stadsvernieuwing in het gebied gaat gebeuren. Dat er panden in de omgeving gaan verdwijnen is zeker, maar wat er voor terug komt is nog maar de vraag.Oud-bokskampioene Marichelle de Jong stoomt samen met haar team jaarlijks zestien ondernemers klaar voor de White Collar bokswedstrijd. Daarmee halen ze geld op voor de strijd tegen kanker. En op die manier heeft Marichelle na haar succesvolle bokscarrière een nieuw uitdaging.Kunstvloggers Soekha en Sluysveer keken deze week kunst op Zuid. Jannie Hommes organiseert dit weekend namelijk voor de tiende keer South Explorer. Gewapend met hun kapstok geven onze vloggers je alvast een voorproefje van wat er te zien is tijdens South Explorer.Bij logistiek bedrijf Dachser staat een gezonde levensstijl voorop. Daarom trok een grote groep werknemers zondag 7 april naar de Coolsingel om mee te doen aan de NN Marathon Rotterdam. Onze reporter Wendy was erbij! Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services