Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 30 maart 2019 11:25

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Rotterdammer André heeft zijn roots liggen in Mozambique. Het nieuws over de cycloon heeft hem dusdanig aangegrepen dat hij samen met zijn broer en twee neven een inzamelingsactie ‘Pray For Mozambique’ begon. 

Marian van Strien haalt Amy Nooitgedacht eerst op in Overschie en gaan dan samen zingen in het huis Liduina en Nijeveld in Hillegersberg. Amy heeft gehuegenproblemen, maar bij het koor genaamd Con Amore komt ze weer helemaal tot leven... 

De taal leren, werken en een netwerk opbouwen, het zijn zomaar drie belangrijke zaken die statushouders op orde moeten hebben om een bestaan op te bouwen in Rotterdam. Stichting Nieuw Thuis Rotterdam (SNTR) helpt ze hierbij. Zo heeft de Syrische Hussam een eigen winkel in de stad.

  

OPEN vlogger Gina, horticultureel verslaggever, struint door de Rotterdamse natuur, roddelt over alles wat groeit en bloeit. In haar nieuwste vlog brengt ze een bezoek aan de botanische tuin in de Afrikaanderwijk waar onder andere daslook groeit.
 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services