Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 24 maart 2019 16:40

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Er gaat een hoop gebeuren rond het Hart van Zuid en zo ook rondom Ahoy. Er komt onder andere een hotel, een bioscoop en een congreszaal waarmee Ahoy een nog grotere publiekstrekker wil worden. Om de ontwikkelingen te laten zien organiseerde de Vastgoedsocieteit Rotterdam alvast een sneakpeak.Poké, een gerecht uit Hawaï met verse groente en vis, is een van de grote foodtrends. Ankwa en Hench zijn anderhalf jaar geleden met hun eerste Poké zaak in Rotterdam-Centrum begonnen zonder dat ze elkaar echt goed kenden. Het blijkt een goede match. Na anderhalf jaar hebben ze er al een tweede zaak bij.Greenpeace overhandigt tijdens de Plastic Monster Rave een enorm afval monster aan Unilever om het bedrijf aan te sporen te stoppen met plastic verpakkingen. DJ’s Gregor Salto en Lucien Foort, draaiden vanaf het Greenpeace Schip de Belluga dat voor de gelegenheid tot DJ schip is omgetoverd.Rotterdamse Trash metalband Thanatos vierde dit weekend haar 35  jarige bestaan in de Baroeg, onze eigen hardrock tempel op Zuid. Verscheidene oud bandleden maken voor de gelegenheid hun rentree in de band. Het wordt een avond van mooie herinneringen en natuurlijk een hoop bier en herrie… ehhhh Thrash Metal.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services