Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 16 maart 2019 16:05

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

We mogen op 20 maart weer naar de stembus, onder andere voor de Provinciale Staten verkiezingen. De kandidaten maken zich er hard voor dat jongeren gaan stemmen. Wij vroegen drie kandidaten: waarom is deze verkiezing zo belangrijk voor jongeren?!


 

In het Lage Bergse Bos bij Hillegersberg is vanalles aan de hand. Zo wordt er momenteel een snelweg dwars door het bos gelegd. Er wordt veel gekapt maar toch moet alles wat bos is, bos blijven. Hoe dat kan? De boswachter legt het uit.


 

Sinds een jaar is Richard Opsteegh eigenaar van Cafe Bonaparte, een drag- en gay café in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg. Afgelopen week hield hij de eerste dragbingo. Waarbij je dus een traditioneel potje bingo kon spelen maar wel onder leiding van een echte drag queen...
Vapestore Rotterdamp in Delfshaven was tijdens de tweede editie van “Concept”, een inspiratiebron voor allerlei creatievelingen die hun horizon willen verbreden. De meest uiteenlopende shows kwamen voorbij! 

 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services