Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 02 maart 2019 12:04

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Internationale Vrouwendag is een dag die ieder jaar op 8 maart door vrouwen over de hele wereld wordt gevierd. Ook Rotterdam stond in het teken van vrouwendag. Zo diende Saida Bourik een bewonersinitiatief in om activiteiten voor vrouwen te organiseren in het buurthuis van WMO Radar in Delfshaven. 

Burgemeester Aboutaleb reikt op 12 maart drie keer de Paul Nijgh-penning uit aan Rotterdammers die op sociaal-cultureel gebied een voorbeeld zijn voor de stad. OPEN Rotterdam zendt in aanloop naar de uitreiking drie portretten uit over deze bijzondere Rotterdammers. In deze derde en laatste aflevering was badmeester Hakki Yilmaz aan de beurt. 

Wie zegt dat je geen goede conditie kunt hebben na je 50ste?! Korfbalvereniging Sperwers is sinds vorige week begonnen met sporten in de buitenlucht voor 55 plussers in Charlois genaamd GoldenSports. Dit is een erkende interventie om ouderen duurzaam in beweging te brengen. Sperwers is de eerste club die dit aanbiedt.  

In de Van Ghentkazerne vond de Kick-off bijeenkomst plaats van de Wereldhavendagen, het evenement dat dit jaar plaatsvindt op 6, 7 en 8 september. De aftrap van de alweer 42e editie van de Wereldhavendagen kende een primeur: het contract met het Havenbedrijf werd voor een periode van vijf jaar verlengd. 

 

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services