Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 17 februari 2019 14:13

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

In de tweewekelijkse serie Politiek op Straat gaan we de straat op om hyperlokale politieke kwesties aan de kaak te stellen. Deze week aandacht voor de soap rond het Schiekadeblok. Een kwestie die zelfs de landelijke media haalde, maar waarbij wij uitzoeken hoe de buurtbewoners en ondernemers hiernaar kijken… 

Grote kans dat bestuurders van snorfietsen met een blauw kenteken in 2019 ook een helm moeten dragen. Tientallen artsen hebben zich hiervoor ingezet. Onze verslaggever Reilly vroeg bij Rotterdam Centraal wat Rotterdammers hiervan vinden. 

João Silva is de oprichter van het Rotterdams-Kaapverdisch muzieklabel Morabeza Records. Dit weekend werd deze pionier in Kaapverdiaanse muziek 90 jaar. Tijd voor een feestje dus… Onze OPEN vlogger Nelly was erbij in Grounds. 

Wat als je mentale rugzak niet als last, maar als kracht ziet? Dan kun je mensen helpen met jouw levenservaring. En dat doen ze bij de Rotterdamse organisatie Howie the Harp. Dit is een opleiding om een ervaringsdeskundige op het gebied van hulpverlening te worden. Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services