Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 09 februari 2019 19:48

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Na het overlijden van zijn broer gooide Wouter zijn leven volledig om. Hij nam eerst een tijdje onbetaald verlof om zich te storten op het koken. Dat tijdelijke verlof resulteerde in zijn huidige bedrijf, waar hij bij andere mensen thuis kookt.

 
Werken is voor ons allemaal de normaalste zaak van de wereld. Zo ook voor gedetineerden in de gevangenis. Wij kregen de kans om een kijkje te nemen hoe de arbeid binnen de penitentiaire inrichting De Schie verricht wordt.

 
Het begon ooit als hobby op een zolderkamer maar is inmiddels uitgegroeid tot een label met 2 miljoen YouTube volgers. We hebben het over Chillhop Music dat vanuit Rotterdam verder groeit en dit doet het met zogeheten Lo-Fi hiphop. Een muziekgenre dat steeds populairder wordt.

 
Voor Rotterdammers die een beetje extra liefde nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze iets vervelends hebben meegemaakt of een zware tijd achter de rug hebben, maken een aantal Vreewijkse vrouwen kroeldekentjes, onder leiding van Minousche Jouhri.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services