Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 26 januari 2019 17:06

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Op de Schiedamseweg in Delfshaven staan twee verschillende zaken naast elkaar. Restaurant Shaami Huis is gespecialiseerd in Syrische gerechten en twee deuren verder staat banketbakkerij Al Malek Sweets met traditionele zoetigheden. Wat deze beiden zaken gemeen hebben is dat de eigenaren gevlucht zijn uit Syrië en een nieuw bestaan hebben opgebouwd in Rotterdam.

 
De kuip kolkte tijdens de klassieker van zvorige week! Feyenoord scoorde maar liefst zes keer tegen Ajax. OPEN Rotterdam bekeek de wedstrijd met Spartanen. Voor wie waren zij?

 
Afgelopen jaar behaalde Oscar van Bekkum zijn diploma redactiemedewerker aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Dit ging niet zonder slag of stoot. Doordat hij aan Cerebrale Parese lijdt moet hij midden in zijn afstudeerjaar een zware operatie aan zijn rechtervoet ondergaan. Hij laat zich niet weerhouden om zijn dromen waar te maken.

 
Overleven in de paintballbaan. Voor de meesten is dat een spel, maar voor dakloze jongeren is even hard als hun dagelijkse bestaan op straat. Stichting Mara gaat wekelijks op pad met een groep jongeren zonder dak of thuis, om even gewoon te socializen, deze week was het paintballen aan de Rotte.

 
 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services