Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 20 januari 2019 14:05

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Naar de kruidenier, bakker en slager is niet meer zo gewoonlijk. De meeste mensen doen hun boodschappen bij de supermarkt. Dat is te merken, want de slager begint uit het straatbeeld te verdwijnen. Een uitzondering is Slagerij Schell die zit al sinds 1796 op de West-Kruiskade.

 
Hij volgt twee studies, acteert in speelfilms en series en probeert tussendoor ook nog wat terug te doen voor de maatschappij. De Rotterdamse student Nizar el Manouzi is wat je met recht een bijzondere student kan noemen. We liepen mee met deze bijzondere duizendpoot uit Rotterdam-Prinsenland om te zien wat hem drijft.

 
Moreira Paskald is oprichter van kinderkledinglijn DGNTY waarbij de focus ligt op zelfliefde en zelfvertrouwen van kinderen. Moreira vindt het een belangrijk dat kinderen vanaf kleins af aan gestimuleerd worden om van zichzelf te houden.

 
Normaal gesproken ga je elke ochtend vanuit huis direct naar je werk, maar deze week is er in de Performance Bar in het Witte de Withkwartier een heuse Morning Rave. Dat betekent even lekker feesten en los gaan terwijl de zon nog moet opkomen...Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services