Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 06 januari 2019 14:43

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Twee keer wereldkampioen, drie keer Europees kampioen. Vorige week gaf ze een clinic in Crooswijk. De 9 jarige kickbokskampioen Amira Tahri is niet te stoppen!

 
De Britten willen het liever zelf doen. Op 15 januari stemt het Britse parlement over de nieuwe Brexit deal. In Hoek van Holland maakt men zich zorgen over de gevolgen van die Brexit. De gebiedscommissie en de ondernemersvereniging Hoek vrezen voor het ergste. In een brandbrief aan de gemeente wordt een doem scenario geschetst. Men is bang voor kilometerslange files en vluchtelingenstromen.

 
Bij orthodoxe kerkgemeenschappen vierden ze op 7 januari Kerst. Ook in de Ethiopische orthodoxe kerk in Pernis werd kerst van 22:00 uur ‘s avonds tot 4:00 uur ‘s nachts op feestelijke wijze gevierd. Maar dan iets anders dan we gewend zijn.

 
Aan het begin van de Landtong in Rozenburg stond jaren een bord van café Het Kompas. Zo wisten klanten of de zaak open was of niet. Maar het bord moest weg van Havenbedrijf Rotterdam en daar zijn de klanten en eigenaren niet blij mee.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services