Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 16 december 2018 13:57

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Vorige week hebben vele Rotterdammers met een kleine portemonnee een nieuwe warme winterjas uit kunnen zoeken. Tijdens een gezellige vintagemarkt in woonzorgcomplex De Steenplaats konden zij shoppen uit maar liefst 1500 jassen, ingeleverd door Rotterdammers. De kerstactie van OPEN Rotterdam en Stichting Blije Gift is daarmee een enorm succes!

 
Kun je gezond blijven eten en drinken en toch nog genieten van de feestdagen? Personal trainers Marieke en Jerrel en natuurvoedingskok John van Leeuwen hebben het antwoord.

 
Kinderen op basisschool De Regenboog in Beverwaard hebben een wel heel bijzondere vorm van gymles. Ze doen mee aan een pilot, waarbij sport en taal gecombineerd worden om kinderen en ouders met een taalachterstand Nederlands te leren.
 
 
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Rozenburg heeft sinds kort een nachtclub. Jeroen Leendert opende de deuren van club LEEN begin december en inmiddels vliegen de biertjes over de toonbank.

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services