Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 08 december 2018 15:43

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

In Huis van de Wijk ‘t Klooster in Feijenoord is de documentaire Verdacht vertoond. De film stelt etnisch profileren van de politie aan de kaak. Divano is een van de geïnterviewden in de documentaire, want hij maakt etnisch profileren vaak mee.

 
Ooit koffie besteld in gebarentaal? Tegenwoordig kan het in Rotterdam bij Sign Language Coffee Bar. Barista Silvana Dell’ Era werkt in het eerste Rotterdamse filiaal in een het centrum, wat zich bevindt in een ABN Amro filiaal.

 
Een paar miljoen oliebollen worden er rond de feestdagen wel gebakken in Rotterdam. Jarenlang velde het AD het oordeel en bepaalde welke bollen het lekkerst waren, maar daar zijn ze mee gestopt. Nu vragen wij ons af: Wie bakt oliebollen met de meeste liefde?

 
In Kralingen is een Morna concert gehouden met alle grote namen binnen deze stroming op het podium. Nieuwe generatie Kaapverdische zangeres, Lena Evora, gaat naar het concert en vertelt ons wat het voor haar persoonlijk en haar muziek betekent.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services