Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 25 november 2018 15:25

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Rond de Botersloot is het onrustig. Ondernemers in het gebied zijn boos omdat hun pandeigenaar de huren niet verlengt. Deze week hielden zij een bijeenkomst om de politiek op de hoogte te brengen van de situatie.


 
De sloopkogel gaat door de Tweebosbuurt. Dat heeft de Rotterdamse Gemeenteraad gisteren bekendgemaakt. Dit deden ze in een debat van ruim 5 uur. De sloop werd ondersteund door 33 van de 44 aanwezige raadsleden. Wij volgden de bewoners uit Feijenoord naar het Stadhuis...

 
Haast, geen tijd, druk... Onze reporter Bas probeert op Zuidplein Rotterdammers aan te spreken voor de OPEN vraag, maar iedereen heeft haast! Bekijk de hilarische video om te kijken of het hem lukt om de OPEN vraag aan iemand te stellen!

 
Journalist Mark Hoogstad overleed dinsdagmorgen, na een maandenlang ziekbed. Hij werd 48 jaar. Collega’s, politici en vrienden hebben veel lovende woorden over voor de journalist. Hij wordt omschreven als een echte professional en hij werd geliefd maar zeker ook gevreesd. De journalist en zijn werk was een inspiratie voor velen. Eerder dit jaar maakten wij een reportage over de journalist.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services