Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 17 november 2018 12:56

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

We maken een reeks reportages over de voorgenomen sloop in de Tweebosbuurt. In deze aflevering nemen we een kijkje in Crooswijk, waar ruim 10 jaar geleden huizen gesloopt werden. Menno Janssen zat toen ook in het actiecomité en staat nu de bewoners in de Tweebosbuurt bij met raad en daad.

 
Iman Hassan is student en ondernemer. Ze raakte geïnspireerd door haar Noord-Afrikaanse roots en verkoopt nu schoonheidsproducten met argan olie via haar bedrijf Ifoulki Argan Oil. Afgelopen zaterdag 10 november behoorde zij tot de drie genomineerden voor de categorie ‘Ondernemersprijs’ van de Etnische Zakenvrouwen Nederland Award.

 
Maurice Unck is sinds juni 2017 de nieuwe RET-directeur en zijn aanstelling lijkt goed te zijn ontvangen door de ruim 3000 man personeel die het vervoersbedrijf telt. Elke maand gaat Unck de Stad in loopt hij een dagje mee met zijn werknemers. Bij de technische dienst, in de cockpit van de tram en onlangs met de BOA’s die toegangsbewijzen controleren en toezicht houden.

 
Vier jonge meiden met uiteenlopende achtergronden maken filmpjes over de multiculturele samenleving. Na een brainstormsessie gaan ze veelal de straat op om mensen bepaalde confronterende vragen te stellen. Deze filmpjes maken deel uit van hun YouTube-kanaal Coffee & Jollof.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services