Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 07 oktober 2018 16:28

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Lot Mertens was als wijkmanager behoorlijk populair in de wijk Middelland. Afgelopen zaterdag moest zij, redelijk onverwacht, afscheid nemen vanwege potentiële belangenverstrengeling.

 
Bewoners van omgeving Kleiweg zijn tevreden met de ontwikkeling van de nieuwe werkplaats van de RET. De moderne remise wordt in januari 2019 geopend.

 
Bij Pluspunt kunnen mensen die dakloos zijn geweest terecht om weer te gaan werken. Veel Rotterdammers kennen de plek niet. Wij namen er een kijkje. Jij ook?

 
Treinliefhebbers konden afgelopen weekend een ritje maken met een heuse stoomtrein uit 1940. De rit van Rotterdam Centraal naar Den Bosch werd georganiseerd door de Stoom Stichting Nederland. Een stichting die zich inzet om door stroom gedreven transportmiddelen te herstellen en om Rotterdammers, en vooral de jeugd, enthousiast te maken over techniek en treinen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services