Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 25 februari 2018 16:14

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

De Rusthoflaan in Crooswijk moet weer tot leven worden gebracht. Dat is de inzet van buurtbewoners die een petitie zijn gestart om ondernemers naar de wijk te krijgen. De straat is nu namelijk aangewezen als rouwboulevard, wat betekent dat uitvaartwinkels overal zitten maar er weinig tot geen vergunningen worden vergeven aan andere initiatieven.

Voor de serie Stem uit de Wijk doken wij deze week onder in de wijk Feijenoord. De gebiedscommissie daar wil van de ratten in hun gebied af. Dit proberen ze te bereiken met een voederverbod. Ratten expert Frank Boerman heeft hier zijn twijfels bij.

Bouwvakkers aan de Schepenstraat hoefden gisteren hun broodtrommel niet mee te nemen. Buurtbewoner Sophia Sperandio trakteerde ze namelijk op een zelfgemaakte verse lasagne in de bouwkeet als eerbetoon aan hun harde werken...

Iedere maand is in theater Walhalla een talkshow met kinderen gepresenteerd door Joris Lutz. Er zijn optredens én interviews over kunst en cultuur. Damisha is al twee keer sidekick geweest van Joris en nu doet ze voor ons verslag van de middag.

Afgelopen week vond de première van de nieuwe superheldenfilm 'Black Panther' plaats in Cinerama. De ondernemersorganisatie Afro-Dutch Powerhouse wilde de komst van deze film niet zomaar voorbij laten gaan en organiseerde een Black Market voor ondernemers. Ook de kleding van de alle gasten stond in het teken van Afrika!

 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services