Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu: Rotterdam Zingt, haakcursus volgen en het verhaal van artiest Tim Wes

Deze week in 010nu: Rotterdam Zingt, haakcursus volgen en het verhaal van artiest Tim Wes

Gepubliceerd: Zaterdag 28 juli 2018 18:10

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Een haakclub starten om Nederlands te leren. Dat was het idee van de Hongaarse Eva. Wekelijks houdt ze een bijeenkomst in creatieve winkel Maak aan de Mathenesserweg. Waar ze haar haakkennis deelt en tegelijkertijd zelf haar Nederlands oefent. Én vriendschappen ontstaan er ook!

 
De jonge Rotterdamse muzikant Tim Wes heeft eind juni een nieuwe EP uitgebracht, genaamd Lola. Deze EP heeft hij vanaf zijn woonboot in Rotterdam-West gemaakt, en deze boot draagt dezelfde naam als zijn nieuwe EP. Om meer te weten te komen over deze opkomende muzikant, zwommen we in dit warme weer richting Rotterdam-West om kennis te maken met Tim Wes.

 
Het Rotterdamse zangfestijn Rotterdam Zingt 2018 barste los en wij mochten onze keeltjes ook in de strijd gooien. We maakten daarnaast deze sfeerbeelden van het evenement.

 
OPEN Vlogger Anne sloot het zonnige weekend af op het Reggae Rotterdam Festival. Op de relaxte deuntjes van reggae muziek bracht zij haar dag door in het Kralingse Bos. Vanuit het reuzenrad deed zij verslag van een geslaagde dag. Volgend jaar is zij er weer bij!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services