Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu: een greep uit onze beste reportages van 2018

Deze week in 010nu: een greep uit onze beste reportages van 2018

Gepubliceerd: Zaterdag 29 december 2018 14:01

We sluiten dit jaar af met een greep uit onze beste reportages van 2018. Bekijk de verhalen hieronder terug. 

Misschien heb je hem wel eens gezien. De man in het gele hesje op z’n scootmobiel. Werkende als vrijwilliger bij de handhaving regelt hij van alles in onze stad. Zie jij hem wel eens?

 
De stichting My Breath My Music helpt kinderen met een lichamelijke beperking om muziek te maken. Dit doen ze aan de hand van aangepaste muziekinstrumenten, speciaal ontworpen door oprichter Ruud van der Wel. Hij is ademhalingstherapeut in het Rijndam Revalidatiecentrum en gebruikt deze instrumenten bij zijn ademhalingstherapieën voor de kinderen.

 
Sinan Karaca en Richard Lopes Mendes zijn onderdeel van Clan de Banlieue. Een kledingmerk als eerbetoon aan de stad, waar ze vandaan komen en waar ze nu staan. En een ongelofelijk hit zijn.

 
Als 18-jarig meisje begon danseres Bonnie bij het Scapino Ballet en viert nu haar 25 jarig jubileum. Ze vindt het zo’n dynamisch dansgezelschap dat ze nooit de behoefte heeft gehad om ergens anders te dansen. We spraken de dans ster bij haar repetitie voor de succesvolle voorstelling Ting! die in reprise gaat.

 
Alpaca's zijn ontzettend populair! Maar wat maakt deze beestjes nou zo leuk? Wij vroegen het alpaca verzorgster Lotte Lelieveldt van Het Plaswijckpark.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services