Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu: De nieuwste trend Vegan, honden uitlaten met wijkagente en Keti Koti vieren

Deze week in 010nu: De nieuwste trend Vegan, honden uitlaten met wijkagente en Keti Koti vieren

Gepubliceerd: Zaterdag 07 juli 2018 15:05

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hieronder terug.

Café-eigenaren aan de Nieuwemarkt Ron de Jong (Bokaal) en Fer Kok (Sunset) moeten mogelijk hun panden verlaten. Hun huurcontracten bij vastgoedeigenaar Marcan worden niet verlengd. En zij zijn niet de enigen in het gebied.

 
Wijkagent Sureyya wil de bewoners van de Provenierswijk beter leren kennen. Dat doet ze door samen met hondenbezitters te wandelen met de hond. Ruimt ze de drolletjes wel op?

 
Ze springen als paddenstoelen uit de grond in Rotterdam; vegan restaurantjes. Food connector van Rotterdams Nieuwe, Pauline Schouwenburg test de specialiteiten van Healthful, Backyard en Jack Bean en onderzoekt deze foodtrend, die misschien wel hét eten van de toekomst is...

 
De afschaffing van de slavernij werd weer door heel Rotterdam gevierd tijdens Keti Koti. De Afro Surinaamse dansgroep Dependency trad door heel de stad op.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services