Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze Vreewijkse dames verbinden de buurt met zelfgemaakte dekens

Deze Vreewijkse dames verbinden de buurt met zelfgemaakte dekens

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 17:28

Voor Rotterdammers die een beetje extra liefde nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze iets vervelends hebben meegemaakt of een zware tijd achter de rug hebben, maken een aantal Vreewijkse vrouwen kroeldekentjes, onder leiding van Minousche Jouhri.

De dekentjes verbinden de bewoners van Rotterdam-Zuid en zorgen voor leuke ontmoetingen. De wol gaat van het schaap naar het spinnenwiel en dan naar Vreewijk. Hier wordt er door de groep oude spinsters een kroeldekentje van gemaakt.

De kroeldekentjes uit Vreewijk kregen al eerder landelijke bekendheid. Het is inmiddels zo’n succes dat er een tekort is aan breisters en wol. Minousche ziet het project graag nóg groter worden. Ze mag sinds kort zelfs gebruik maken van het buurthuis.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services