Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De zomer is OPEN - Metropolis Festival viert 30e editie

De zomer is OPEN - Metropolis Festival viert 30e editie

Gepubliceerd: Maandag 09 juli 2018 18:17

De dertigste editie van het oer-Rotterdamse festival Metropolis vond afgelopen weekend plaats in een zonnig Zuiderpark. Speciaal voor deze editie is het derde podium weer terug en is er veel aandacht voor jong en nieuw Rotterdams talent.


Festivaldirecteur Pim Kipp is trots op het festival: "Ik ben trots dat we deze 30e editie nog steeds gratis kunnen houden. Lokaal Rotterdam talent op de talentstage, maar ook op de main stage. En daarnaast veel internationale acts". De bezoekers genieten zichtbaar van de verschillende acts. Belgische artiest Tamino valt in de smaak bij bezoekers en Kraantje Pappie zet de main stage op z'n kop. "wij komen voor de gezelligheid en ik ben hartstikke blij dat Rotterdam dit doet", vertelt een van de bezoekers.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services