Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

De vliegende auto is geen toekomstmuziek meer

Dinsdag 23 juni 2015 17:37

De vliegende auto is geen toekomstmuziek meer

Het eerste prototype vliegt al. En volgens mede-’uitvinder’ Robert Barnhoorn is het een kwestie van tijd tot de eerste auto’s door de lucht vliegen. Zijn Rotterdamse bedrijf Spark design & innovation heeft zich jarenlang beziggehouden met de ontwikkeling van de PAL-V ONE, zoals de vliegende auto heet.

De PAL-V is een doorontwikkeling van de Carver. Een sportauto met drie wielen, waar zelfs voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson lovend over was. Het model met wieken en propellor mag al op de openbare weg rijden EN uiteraard door de lucht vliegen. Daar is wel een vliegbrevet voor nodig.

Spark is een bedrijf dat zich bezig houdt met innovaties. Dingen bedenken die het leven voor mensen, bedrijven en organisaties makkelijker maken. Want alles moet wel een functie hebben. Zo is de Carver ontwikkeld als de ideale auto voor EEN persoon. Al is het natuurlijk ook schitterend speelgoed.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services