Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De traditionele muzikale strijd om de Gouden Drum op Hofplein

De traditionele muzikale strijd om de Gouden Drum op Hofplein

Gepubliceerd: Vrijdag 27 juli 2018 18:00

De Rotterdamse Brassbands strijden voor de Gouden Drum vanavond op het Hofplein tijdens de Battle of Drums. Het jaarlijkse Zomercarnaval wordt traditioneel ingeluid met deze spannende muzikale battle. De route van de parade morgenmiddag is aangepast vanwege de werkzaamheden op de Coolsingel, maar de route van de Battle of Drums is als vanouds.

Vorig jaar won de brassband Talent for Music de battle en mocht zich een jaar lang 'de Beste Brassband van Nederland' noemen. Dit jaar moeten ze hun titel verdedigen en tegen twee grote namen strijden.

TeamXplosion begint in het Oude Westen op Tiendplein, The Originals starten vanaf de Nieuwe Binnenweg/hoek van de Mathenesserlaan en Talent 4 Music vertrekt vanaf Oude Haven. Ze komen bij elkaar op de Coolsingel en gaan dan richting het hoofdpodium op het Hofplein. Hier vindt de echte Battle plaats!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services