Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De studio in met The Voice kandidaat Zoë Livay

De studio in met The Voice kandidaat Zoë Livay

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 16:10

De Rotterdamse Zoë Livay doet mee aan The Voice en dat laten wij niet aan ons voorbij gaan. Naast zangeres is zij ook MC in o.a. de Suicide club. OPEN Rotterdam duikt met the Voice kandidaat de studio in om meer over haar te weten te komen.

De talentvolle The Voice kandidaat is in de studio bezig met het maken van nieuwe muziek en vertelt over haar auditie. “Mijn auditie was heel spannend, ik heb denk ik nog nooit zoiets spannends gedaan in mijn leven,” aldus Zoë Livay. Bij de auditie is Ali B voor haar gedraaid en heeft ze ook de Battle-ronde gewonnen. Naast muziek houdt ze ook erg van styling. “Mensen kennen mij misschien van The Voice of gewoon van mijn gekleurde haren in de stad,” vertelt ze lachend. De zangeres heeft namelijk altijd twee kleuren in haar haren zitten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services