Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Stad Uit geeft avontuurlijke tips om kinderen naar de natuur te brengen

De Stad Uit geeft avontuurlijke tips om kinderen naar de natuur te brengen

Gepubliceerd: Vrijdag 22 mei 2020 12:52

Normaal brengt De Stad Uit van stichting Lekker Groen kinderen naar de Rotterdamse natuur. Door de coronacrisis kan dit helaas niet meer. Toch wil Stichting Lekker Groen kinderen blijven prikkelen om op avontuur te blijven gaan. Daarom geven Sander en Luna in video’s tips en tricks; van kruidenboter van weilandkruiden tot limonade van Duizendknoop, er komt van alles voorbij.

Mel O. Feltkamp van De Stad Uit vertelt dat ze nog even door gaan met de video’s: “Het is nog te vroeg om echt weer op pad te gaan met kinderen. De vrijwilligers vinden het nog te spannend en met kleine groepen is gewoon te duur.” Ook de scholen waarmee ze normaal samenwerken stellen de natuuruitjes nog even uit: “Die focussen nu vooral op het bijspijkeren, maar die geven wel de filmpjes mee als huiswerk.”

Voor nu kunnen kinderen op de website van De Stad Uit tips en tricks vinden voor stoere activiteiten in de wijk en in de Rotterdamse natuur.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services