Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

De stad als sportschool met nieuwe app Fit Happens 010

Zondag 23 juli 2017 11:31

De stad als sportschool met nieuwe app Fit Happens 010

Marianne Ploegmakers is sportonderneemster in hart en nieren. Ze helpt andere Rotterdammers fit te worden en te blijven door gebruik te maken van haar eigen buurt en van datgene wat de stad aan attributen te bieden heeft. Naast buitentrainingen, doet ze dat nu ook middels haar nieuwe app Fit Happens 010.

Via Fit Happens 010 kan je zowel alleen als in groepsverband door middel van een diversiteit aan routes door verschillende delen van Rotterdam fit blijven in je eigen buurt. De app geeft aan welke plekken geschikt zijn voor welke sportoefeningen. Als de app aanslaat in Rotterdam, wil Marianne de app ook voor andere steden ontwikkelen.

De app is in samenwerking met CityLab010 ontwikkeld. In het voortraject van de app, spraken we in een aflevering van CityLab010 met Marianne. Bekijk hier de video.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services