Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

De Parkkade tijdens de Wereldhavendagen

Zondag 04 september 2016 14:03

De Parkkade tijdens de Wereldhavendagen

Ook op de Parkkade is het lekker druk. Hier staan niet alleen heel veel mensen boten te bekijken. Kinderen kunnen deelnemen aan een hindernisbaan van de Mariniers en de Douane staat er met een duiktank, waar echt een duiker in zit.

In het Mariniersdorp kunnen kinderen en jeugdige volwassen zich uitleven op de hindernisbaan. Daarnaast is een mogelijkheid om een ritje maken in een rupsvoertuig. Wij spraken een marinier, die vertelt over de broederschap die heerst onder mariniers.

Verder zien we een duiktank. W.Smit B.V. is al 60 jaar een begrip in de Rotterdamse haven op het gebied van duikwerken en civiele ondersteuning. Met de volledig uitgeruste service bussen en de moderne werk/duikassistentie schepen werken ze voor o.a. de Douane. Hier geeft een medewerker uitleg over hun werkzaamheden en zien we hem in de duiktank.

Volg op 2, 3 en 4 september de laatste updates, foto’s en videos op openrotterdam.nl en social media. Lees meer: bit.ly/2c3Kb8c

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services