Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Nacht van de Kaap verhuist naar ss Rotterdam

De Nacht van de Kaap verhuist naar ss Rotterdam

Gepubliceerd: Vrijdag 01 februari 2019 14:47

Het Kaapse festival de Nacht van de Kaap verhuist naar het ss Rotterdam. Na 10 jaar neemt het festival afscheid van het Deliplein. In al die jaren heeft het Deliplein een metamorfose ondergaan en Fenixloods I heeft ondertussen ook een nieuwe bestemming gekregen. De komst van het Landverhuizersmuseum in Fenixloods II betekent het einde van Het Grootste Danspaleis; het één na grootste podium van het festival. De Nacht van de Kaap vindt daarom vanaf dit jaar plaats op, in en naast het monumentale cruiseschip. 

De bekende podia van het festival, De Ode, Theater Walhalla, Het Grootste Danspaleis verhuizen mee naar de nieuwe locatie.Daarnaast verrijst naast het schip verrijst een speeltuin voor volwassenen met Kaapse kroegen, cafeetjes en ondeugende nachtclubs. Dit alles in de stijl van de jaren ‘50 en ‘60, met bijpassende dresscode. Het festival vindt plaats op zaterdag 7 september.


Bekijk hier onze eerdere reportage over het festival.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services