Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Naaister komt met speciaal Feyenoord shirt voor Klassieker

De Naaister komt met speciaal Feyenoord shirt voor Klassieker

Gepubliceerd: Dinsdag 26 februari 2019 16:54

Kate, ook bekend als De Naaister Rotterdam, bedacht in aanloop naar de Klassieker mix and match-shirts voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt. Op het uitshirt staat aan de voorkant ‘samen uit’ en aan de achterkant ‘samen thuis’. Op het thuisshirt staat het andersom. Als je dan met z’n tweetjes naast elkaar staat, lees je ‘samen uit, samen thuis’.

De modeontwerper en kleermaker kwam op het idee tijdens een slapeloze nacht. Met Feyenoord, You’ll never walk alone en het KNVB-duel dat Feyenoord morgen tegen Ajax speelt in het achterhoofd is zij aan de slag gegaan met de shirts.

De Naaister Rotterdam is een kleermaker in een nieuw jasje. Je kunt er terecht voor het vermaken van kleding en het stomen van je kleren, maar ook voor naailessen en een bakkie pleur en een praatje.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services