Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De hele wereld komt voorbij in Toko de Waart

De hele wereld komt voorbij in Toko de Waart

Gepubliceerd: Vrijdag 13 september 2019 15:49

Studenten van het Grafisch Lyceum hebben voor de serie ‘Anders nog iets?’ een portrettenreeks gemaakt van Rotterdamse ondernemersiconen in het straatbeeld en het veranderende winkellandschap van Rotterdam. De serie is gebaseerd op het boek ' Anders nog iets? De wereld achter de Rotterdamse winkelpui' van Annemarie Mosterd.

In deze aflevering aandacht voor Toko de Waart aan de Nieuwe Binnenweg. De winkel heeft sinds de zomer van 2018 een nieuwe eigenaar. Armandio Cruz nam het icoon over van Martine de Waart en Hans Oost. Zij waren degenen die als eerste exotische producten verkochten. Ook waren zij de eerste die een bus Pringles in Rotterdam verkochten. Al jarenlang zie je in Toko de Waart aan de Nieuwe Binnenweg de hele wereld voorbij komen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services