Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De godin van het vuur ontwaakt op het Vuur en Vlam Festival

De godin van het vuur ontwaakt op het Vuur en Vlam Festival

Gepubliceerd: Zondag 20 januari 2019 22:06

Luchtpark Hofbogen stond dit weekend in het teken van vuur, warmte en gezelligheid tijdens het Vuur en Vlam Festival. De Rotterdamse theatergroep Karavana trad er dit weekend op en zaterdag ontwaakte de groep in een spectaculaire show de godin van het vuur.

“Wij reïncarneren vandaag de vuurgodin”, vertelt Alex Strik, oprichter van Karavana. “De vuurtovenaars spelen met het dodenrijk om de vuurgodin tot leven te wekken.” Ook al hadden de tovenaars hier een doodskist voor nodig, bang voor de show en het vuur zijn de bezoekers allerminst.

“Nee hoor”, vertelt een jonge Rotterdammer. “Bij vuur denk ik aan warmte en de brandweer.” Ook de kou doet de bezoekers weinig. Zo vertelt bezoeker Alex: “Ook al is het hier -7 graden, door het vuur is hier gelukkig lekker heet.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services