Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Gemeenteraadsverkiezingen op OPEN Rotterdam

De Gemeenteraadsverkiezingen op OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 26 februari 2018 16:55

Met een mix van programma’s geeft OPEN Rotterdam op verschillende manieren aandacht aan de verkiezingen: we kijken met de serie Kendoe Check terug naar de huidige collegeperiode; we gaan weer diep alle wijken van Rotterdam in met de bekroonde reportagereeks Stem uit de Wijk om te weten wat de Rotterdammers nou echt bezig houdt; we laten lijsttrekkers debatteren met elkaar en met wetenschappers in de (live uitgezonden) debatreeks De Strijd om Rotterdam, in samenwerking met Erasmus University College en onder leiding van Marianne van den Anker, en de lijsttrekkers worden in de interviewreeks Lijsttrekkers010 persoonlijk geïnterviewd door hoofdredacteur Rob Freijssen of coordinerend redacteur Celeste Boddaert.
 

Met de debatreeks De Strijd om Rotterdam, de programma’s Kendoe Check, Stem uit de Wijk, Samen Leven Nu en de interviewreeks Lijsttrekkers010 geeft OPEN Rotterdam uitgebreid aandacht aan de aankomende gemeenteraadsverkiezingen 2018. Alle programmering is op crossmediale wijze te zien en te volgen via de verschillende kanalen van OPEN Rotterdam.
 Terugkijken is mogelijk via onze Uitzending Gemist en YouTube.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services