Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Boksschool

De Boksschool

Gepubliceerd: Vrijdag 06 juli 2018 16:43

De Boksschool portretteert vier topsporters die zich inzetten voor de jeugd in Rotterdam. Vertrekpunt is de Boksschool van de broers Nabil en Adil Boukhari. Al meer dan 20 jaar zijn zij een begrip in de stad. Zowel Adil als Nabil hebben een carrière als topprofessional in het Thai-kickboksen achter de rug. We ontmoeten Nabil, Romano, Mischa en Samira in hun dagelijkse leven, waarin ze zich inzetten voor de jeugd. Nabil ziet het als zijn taak jongeren in de buurt te motiveren om iets te doen met hun leven.Romano had geen makkelijke jeugd. Het botste vaak met zijn omgeving, en hij kon behoorlijk opvliegend zijn. Romano praat openlijk over zijn problemen, en hoe hij daar uit is gekomen. Mischa studeert pedagogische wetenschappen en is professioneel kickbokser. In de serie volgen we hem in de groei in zijn sport, maar zien we ook hoe hij zwaar geblesseerd raakt en in het ziekenhuis belandt. En Samira, zij is meerdere jaren op rij wereldkampioen Taekwondo. Als oudste dochter van een Marokkaanse vader en Friese moeder groeide ze op in Drachten met twee culturen. Door haar politieke studie ging ze zich verdiepen in de problemen die spelen in grote steden op het gebied van jonge meiden/vrouwen. Dit leidde er toe dat ze een speciale stichting oprichtte die zich inzet voor deze meiden: Laforza.

Aflevering 5


Aflevering 4Aflevering 3


Aflevering 2


Aflevering 1
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services