Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De architectuur van de Centrale Bibliotheek | Bibliotheekcolleges

De architectuur van de Centrale Bibliotheek | Bibliotheekcolleges

Gepubliceerd: Vrijdag 12 juni 2020 12:05

Leraar Johanna van Doorn, senior architect-onderzoeker bij SteenhuisMeurs, geeft een college over een van de belangrijkste erfenissen uit de Post ’65 periode in Rotterdam: de Centrale Bibliotheek.

De Centrale Bibliotheek is een van de drukst bezochte instellingen van Rotterdam en heeft een lange en belangrijke geschiedenis die gaat over de stad en de erfenis uit de Post ‘65 periode. Het gebouw is ontworpen in de jaren tachtig door architecten Jaap Bakema en Hans boot als ontmoetingsplek voor Rotterdammers na de tweede wereldoorlog.

Bibliotheekcolleges via OPEN Rotterdam

Zondag 14 juni om 18.00 uur op OPEN Rotterdam TVBibliotheekcolleges

OPEN Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam en Stichting Architectuur Instituut Rotterdam (AIR) slaan de handen ineen en brengen samen de Bibliotheekcolleges tot leven met speciale uitzendingen. Iedere vrijdag in juni kan je de colleges bekijken op Facebook en OPEN Rotterdam en elke zondag om 18.00 kan je de afleveringen terugzien op OPEN Rotterdam TV.

Check de website voor de programmering.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services